Kuinka alkuun?

1. Tutustu sivustomme tarjontaan ja lataa tai hae lähimmästä uusyrityskeskuksesta seuraavat materiaalit:

Alustava liiketoimintasuunnitelmapohja

Kannattavuuslaskelmapohja

Suomen uusyrityskeskusten perustamisopas

2. Tee alustava liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat
Autamme ja ohjaamme laskelmien teossa, työ on kuitenkin helpompaa aloittaa jos mietit jo etukäteen toiminnan pääpiirteitä ja laajuutta ja kirjaat asioita paperille.

3. Soita ja varaa aika maksuttomaan neuvontaan. Puh. 017 288 200.
Henkilökohtaisissa neuvotteluissa pääsemme keskittymään juuri sinun liikeideaasi ja käymme läpi sinua askarruttavia kysymyksiä.

4. Vaihtoehtona voi olla myös toimivan yrityksen ostaminen.
Autamme sinua sopivan yrityksen etsinnässä.

5. Osallistu yrittäjäkoulutukseen
Koulutustilaisuuksia järjestävät esimerkiksi Työ- ja elinkeinotoimistot, ELY-keskukset ja Uusyrityskeskukset. Tilaisuuksissa käsitellään kaikille yrittäjäksi aikoville yhteisiä aiheita kuten: yrittäjyys, yritysidea, alustava liiketoimintasuunnitelma, kannattavuuslaskelma, yritysmuodot, verotus, viranomaisyhteydet, vakuutukset jne. Tietoja alkavista koulutuksista saat TE-toimistoista ja uusyrityskeskuksesta.


FRANCHISING


Kiinnostaako yrittäjyys, mutta yritysidea puuttuu?
Franchising on yhä useammalle tie omaan yritykseen. Se tarjoaa mahdollisuuden aloittaa oma yritys valmiilla liiketoimintamallilla, tuetusti ketjun jäsenenä. Siksi franchising on usein helpompi, nopeampi ja riskittömämpi tie yrittäjäksi. Vuosittain satoja uusia franchisingyrittäjiä aloittaa toimintansa yli 200 Suomessa toimivassa franchisingketjussa. Moni ketju etsii aktiivisesti uusia yrittäjiä myös Kuopion seudulle.
Löydät lisätietoa täältä.