Pinnalla nyt

Kuopion seudun vuoden Uusyritys 2020

Vuoden Uusyritys 2020 SUUNTA - palvelut Leena Ståhlberg Ky videohaastattelu katsottavissa täällä

Kuopion seudun vuoden Uusyritys 2020 on yrittäjäpohjaisen opinto-ohjauksen uranuurtaja Suomessa SUUNTA- palvelut Leena Ståhlberg Ky SUUNTA – palvelujen tarve on suuri tässä murrosajassa. Muuttuva työelämä, lomautukset ja irtisanomiset heittävät ihmisiä entistä useammin uusien valintojen eteen ja niissä valinnoissa Leena auttaa asiakkaitaan suurella sydämellä.

 

SUUNTA - palvelut Leena Ståhlberg Ky on perustettu vuonna 2014. SUUNTA - palvelut perustettiin Kuopioon vastaamaan siihen ohjauksen tarpeeseen, joka ihmisillä usein on liittyen heidän elämänvalintoihinsa. Asiakkaita ovat alusta saakka olleet juuri nämä ohjausapua tarvitsevat ihmiset, eli iso osa asiakkaista tulee yksityiseltä henkilösektorilta: maksavia asiakkaita ikähaitarilla 15-60 v. Lukiolaisia, välivuotta viettäviä, uramuutosten edessä olevia, irtisanottuja, irtisanoutuneita, jotain uutta kaipaavia, työtä tai opiskelupaikkaa etsiviä, seuraaviin askeliin sparrausta hakevia.

 

Suurin osa asiakkaista on Pohjois-Savon alueelta, mutta Leena tehnyt toiminnan alusta saakka ohjauksia myös ympäri Suomen ja maailmankin, esim. ulkomailla väli- tai vaihtovuotta viettäville nuorille tai uusia ura-avauksia pohtiville aikuisille. Asiakkaita tulee myös julkisen sektorin yhteistyökumppaneiden, esim. työllisyyspalveluiden kautta. Hän ollut hyvin tuloksin mukana palveluntarjoajana niin uraauurtavassa Kuopio-Pilotti-hankkeessa, Topi- hankkeessa, Etsitään työ -hankkeessa kuin nyt meneillään olevassa ASKEL-palvelussa tarjoten työhön suuntaavaa valmennusta työnhakijoille aina korkeakoulutetuista pitkäaikaistyöttömistä ilman koulutusta oleviin ja kuntoutujiin. Leena on saanut aikaan erinomaisia tuloksia ja hän on hyvin pidetty asiakkaiden keskuudessa.

 

Innostava työ on inspiroinut myös kirjoittamaan alan kirjoja: "Omannäköinen elämä - näin teet hyviä valintoja" (Marjaana Herlevin kanssa) ilmestyi 2017 ja sitä on myyty jo 6000 kappaletta. Tammikuussa 2019 Leena julkaisi Pienryhmäohjaajan oppaan ja uuttakin on tulossa. Työn alla on ammatinvalinta-aiheinen lastenkirja ja kirja yrityksen perustamiseen liittyvästä henkisestä prosessista - yrittäjyyskirja työnimi "Kohti omannäköistä yrittäjyyttä", joka julkaistaan alkuvuodesta 2021.

 

Lisätietoja:

SUUNTA- palvelut Leena Ståhlberg Ky

Leena Ståhlberg, yrittäjä

  1. 044510 3340

leena@suuntapalvelut.fi

www.suuntapalvelut.fi

Kuopionseudun Uusyrityskeskus ry
Tarja Pöyhönen, toimitusjohtaja
p. 044 388 3085
tarja.poyhonen@uusyrityskeskus.fi

 

Kuopionseudun Uusyrityskeskus ry on v. 1998 perustettu yleishyödyllinen yhdis­tys, joka auttaa yrittäjiksi aikovia yritysideoi­den ja yrittäjävalmiuk­sien arvioinnissa, luomaan elinkelpoisia ja kannattavia yrityksiä ja pyrkii varmista­maan yritysten liik­keellelähdön sekä uu­sien työpaikkojen syntymisen. Uusyrityskeskus on osa Kuopion kaupungin ja muiden jäsenkuntien elinkeinopalvelua. Kuopionseudun Uusyrityskeskuksen toimintaa rahoittavat Kuopion kaupunki, Lapinlahden, Rautavaaran ja Siilinjärven kunta. Lisäksi yhdistyksen jäsenenä ovat n. 70 yritys- ja yhteisöjäsentä mm. tili- ja mainostoimistoja, pankkeja ja vakuutusyhtiöitä, joiden asiantuntemus on myös asiakkaittemme käytettävissä. Yhdistyksen avulla on perustettu yli 3500 uutta yritystä Kuopion seudulle. Yritysneuvontamme on aina asiakkaalle maksutonta.

 

Lisää blogikirjoituksia