Pinnalla nyt

  • Vuoden Uusyritys turvaa maakunnan kärkialojen yritysten työvoiman saatavuutta. Lue lisää »
  • Koronavuosi sai yrittäjyydestä haaveilevat toimimaan. Lue lisää »

Vuoden Uusyritys turvaa maakunnan kärkialojen yritysten työvoiman saatavuutta

Kuopion seudun vuoden Uusyritys 2021 on HR Mentor Oy. HR Mentor Oy on kasvanut nopeasti merkittäväksi toimijaksi työvoiman saatavuuden ja osaamisen varmistamisessa Pohjois-Savossa. Pohjois-Savon kärkiyritysten kasvun esteenä on ajoittain ollut osaavan työvoiman saatavuus. Asian ratkaisemiseksi HR Mentor Oy tekee jatkuvaa kehittämistyötä yritysten kumppanina. Kunniamaininnan saa elintarvikealan kehittämiseen erikoistunut Laatu&Liike Oy.

Kuopionseudun Uusyrityskeskus ry:n hallitus painotti valinnassaan HR Mentor Oy:n kasvavaa panosta Pohjois-Savon kärkitoimialojen metalli-, logistiikka-, elintarvike- ja metsäteollisuuden sekä teollisuuden kunnossapidon osaavan työvoiman saatavuuden varmistamisessa. HR Mentor Oy on kasvuhakuinen ja kehittymiskykyinen yritys, joka on hyödyntänyt Uusyrityskeskuksen neuvontapalveluja perustamisen jälkeenkin. HR Mentor Oy on ammattitaitoisen työvoiman tarjoaja ja valmentaja kertoo Kuopio seudun Uusyrityskeskus ry:n toimitusjohtaja Tarja Pöyhönen.

HR Mentor Oy osaavan työvoiman asialla

HR Mentor Oy on Päivi Savolaisen, Kirsi Tikkasen ja Mervi Okkosen omistama ja pyörittämä osakeyhtiö, jonka toimialana on henkilöstöpalvelut. Pääosan liikevaihdosta muodostuu henkilöstövuokrauksesta, rekrytointipalveluista, rekrytointikoulutuksista ja valmennuspalveluista.

Yritys on perustettu Uusyrityskeskuksen neuvonnan avulla 2017 ja se on kasvanut nopeasti ja laajentanut toimintaansa Kuopiosta Joensuuhun. Liiketoiminta on ollut koko ajan kannattavaa. Yritys on hakeutunut Uusyrityskeskuksen neuvonnan piiriin perustamisen jälkeen toiminnan laajentuessa ja muissa muutostilanteissa.  – Uusyrityskeskuksen yritysneuvoja oli erittäin ammattitaitoinen ja häneltä saimme paljon hyviä vinkkejä toimintamme kehittämiseksi, kehuu toimitusjohtaja Päivi Savolainen.

Kunniamaininnan saa elintarvikealan kehittämiseen erikoistunut Laatu&Liike Oy

Laatu&Liike Oy on elintarvikeasiantuntija Vuokko Niemitalon perustama ja kannattavaa liiketoimintaa tekevä asiantuntijayritys. Yritys tarjoaa elintarvikealan toimijoille laadun ja prosessien kehittämispalveluita. Tämä kaksi henkeä työllistävä yritys on kehittää maakunnalle tärkeän elintarvikealan kilpailukykyä ja laadun parantamista. Vuokko Niemitalolla on kehittämisprojekteja työn alla myös valtakunnallisesti.

Lisätietoja  

 HR Mentor Oy, toimitusjohtaja Päivi Savolainen

 paivi.savolainen@hrmentor.fi puh. 050 555 9127

 Laatu&Liike Oy, toimitusjohtaja Vuokko Niemitalo

vuokko.niemitalo@laatuliike.com  puh. 040 736 4847

Kuopionseudun Uusyrityskeskus ry,

toimitusjohtaja Tarja Pöyhönen

 tarja.poyhonen@uusyrityskeskus.fi puh. 044 388 3085

Aikaisempien vuosien Vuoden Uusyritykset:

2020 SUUNTA -palvelut Leena Ståhlberg Ky

2019 Four Forest Metsäpalvelu FourForest Oy ja

kunniamaininta ProPerro Oy/Koiramekka

2018 Suomen Jätskiauto Oy, Veijo Laitinen

2017 Duunivaruste Oy

2016 New Media Table Oy, Sari Jalkanen

2015 Trattoria Sorrento/ Elettra Oy:n perustajat/ omistajat Francesco ja Roberto Nucci

Kuopionseudun Uusyrityskeskus ry on v. 1998 perustettu yleishyödyllinen yhdis­tys, joka auttaa yrittäjiksi aikovia yritysideoi­den ja yrittäjävalmiuk­sien arvioinnissa, luomaan elinkelpoisia ja kannattavia yrityksiä ja pyrkii varmista­maan yritysten liik­keellelähdön sekä uu­sien työpaikkojen syntymisen. Uusyrityskeskus on osa Kuopion kaupungin ja muiden jäsenkuntien elinkeinopalvelua. Kuopionseudun Uusyrityskeskuksen toimintaa rahoittavat Kuopion kaupunki, Lapinlahden, Rautavaaran ja Siilinjärven kunta. Lisäksi yhdistyksen jäsenenä ovat n. 70 yritys- ja yhteisöjäsentä mm. tili- ja mainostoimistoja, pankkeja, vakuutusyhtiöitä ja muita maakunnan merkittäviä yrityksiä, joiden asiantuntemus on myös asiakkaittemme käytettävissä. Yhdistyksen avulla on perustettu yli 3500 uutta yritystä Kuopion seudulle. Yritysneuvontamme on aina asiakkaalle maksutonta.

Lisää blogikirjoituksia