Pinnalla nyt

  • Vuoden Uusyritys turvaa maakunnan kärkialojen yritysten työvoiman saatavuutta. Lue lisää »
  • Koronavuosi sai yrittäjyydestä haaveilevat toimimaan. Lue lisää »

Yritys-infot

Mikäli yrittäjyys ja yritystoiminta kiinnostavat sinua Kuopion seudulla, mutta sinulla ei ole vielä selkeää liikeideaa, jota voisit yritysneuvojan kanssa lähteä miettimään eteenpäin, antaa yritys-info sinulle tietoa yrittämisestä ja siihen liittyvistä asioista.

Yritys-info tarjoaa lisäksi tietoa ja näkökulmia:

Infossa käymme läpi myös liiketoimintasuunnitelman tekoa, miksi ja mihin sitä tarvitaan?

Yritys-infot toteuttavat Kuopion seudun Uusyrityskeskuksen yritysneuvojat, jotka tuovat konkreettisten ja käytännön esimerkkien kautta yrittämistä läpi. Tilaisuudessa yritysneuvojille saa myös esittää kysymyksiä ja vuorovaikutteinen keskustelu on hyvinkin toivottavaa. Lisäksi yritys-infoissa saat tietoa Uusyrityskeskuksen palveluista kattavasti.

Yrityskoulutukset

Yrittäjäkoulutuksia Kuopion seudulla  järjestävät mm. Pohjois-Savon TE-toimisto ja Sakky, Tarkempia lisätietoja yrityskoulutuksien ajankohdista löydät kyseisten palveluntarjoajien kotisivuilta.

Henkilökohtainen yritysneuvonta

Neuvonnan pääpaino on sinun liikeidean kehittämisessä liiketoiminnaksi, kannattavan liiketoiminnan edellytysten arvioimista, millaisia reunaehtoja ja kriteerejä sinä olet omalle yrittämiselle asettamassa ja täyttääkö se ne millä aikajänteellä?

Henkilökohtainen neuvonta on maksutonta ja luottamuksellista. Henkilökohtainen neuvonta vaatii sinulta jo selkeää liikeideaa tai sen hahmottamista hyvinkin konkreettisesti. Jos sinulla on jo olemassa jonkintasoinen liiketoimintasuunnitelma, lähetä se etukäteen yritysneuvojalle.

Yritysneuvojan kanssa pääset läpi käymään mm.

  • liikeideasi ja toimialan tilannetta Kuopion seudulla
  • millaisia liikevaihtotavoitteita sille asetat ja miten se voisi oikeasti syntyä?
  • kannattavuutta, rahoitustarvetta ja rahoituksen järjestämistä tulos, tase ja rahoituslaskelmien avulla
  • toimivan yrityksen ostoon liittyviä asioita (yrityskaupat)
  • yrittäjän sosiaaliturvaa liittyviä asioita
  • eri yhtiömuotoja
  • starttirahaa

Sinulla on yritysneuvojan lisäksi käytettävissä Kuopion seudun Uusyrityskeskuksen asiantuntijaverkosto mm: verotuksen, taloushallinnon, vakuutusten ja markkinoinnin osa-alueilta.

Yritysneuvonnan jälkeen sinulle muodostuu selkeämpi käsitys liikeideastasi; Täyttääkö se sinun itsesi asettamat kriteerit ja reunaehdot yrittämiselle? Jos päätät lähteä yrittäjäksi, neuvomme asiantuntijoiden kanssa käytännön asioissa.

Uusyrityskeskuksen neuvonta-ajat ovat sangen kysyttyjä, joten jollei sovittu aika käykään Sinulle, peru se. Voimme sopia uuden ajan ja tarjota peruutusaikaa jollekulle toiselle.

Toimi näin:
Varaa aika yritysneuvojalle p. 017 288 2000

Täältä löydät Kuopion kaupungin Yrityspalvelun ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat