Pinnalla nyt

  • KUOPIONSEUDUN UUSYRITYSKESKUS ON SIIRTYNYT ETÄNEUVONTAAN. Lue lisää »
  • KORONAN VUOKSI PIENYRITYKSET JOUTUVAT LOMAUTTAMAAN TYÖNTEKIJÖITÄ. Lue lisää »

TIE MENESTYKSEEN – ALOITTANEESTA YRITYKSESTÄ ONNISTUMISEEN -HANKE

 

Uusyrityskeskuksissa neuvontaa ja analyysejä on kohdennettu erityisesti aloittaville yrityksille sekä yritysidean omaaville, vasta yrityksen perustamista miettiville yrittäjille.  Nyt palveluja tarjotaan Tie Menestykseen -hankkeessa 1-3 vuotta toimineille yrityksille.

Ensimmäisten kolmen vuoden aikana yrittäjä on törmännyt useisiin arkipäivän kysymyksiin ja ongelmiin. Harva uudehko yrittäjä ehtii ja pystyy jokapäiväisessä toiminnassaan vaikkapa analysoimaan taloutensa tunnuskuluja ja tekemään muutoksia niiden perusteella. Arkipäivä menee usein tuotannon ja asiakkaiden ehdoilla. Kasvuakin olisi tarjolla, pitäisikö palkata lisää henkilökuntaa? Tai viimeisen viivan alle ei tunnu jäävän tulosta – mitä pitäisi tehdä?

Ei hätää – Tie Menestykseen -hanke auttaa. Asiantuntijat koko Pohjois-Savossa ja pienellä alueella Etelä-Savossakin auttavat tilanteen analysoinnissa.

Hanketta rahoittaa Euroopan Sosiaalirahasto ja sen toiminta-alueena on Pohjois-Savo sekä Sulkava, Joroinen, Juva ja Rantasalmi. Yhteyttä voi ottaa projektipäällikkö Marjo Valtaseen, p. 044 388 3087, marjo.valtanen@uusyrityskeskus.fi tai suoraan oman alueen toimijoihin: Ylä-Savossa hanketta hoitaa Iisalmen kaupunki, Sisä-Savon, Pielaveden ja Keiteleen alueella Kehitysyhtiö Savo Grow Oy, Varkauden ja Etelä-Savon hankealueella: Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry ja Kuopion seudulla Kuopionseudun Uusyrityskeskus ry.

Tervetuloa mukaan kehittämään yrityksesi toimintaa! Neuvonta on maksutonta.