Pinnalla nyt

  • Vuoden Uusyritys turvaa maakunnan kärkialojen yritysten työvoiman saatavuutta. Lue lisää »
  • Koronavuosi sai yrittäjyydestä haaveilevat toimimaan. Lue lisää »

Tie Menestykseen -palvelu auttaa. Voit tulla keskustelemaan sinua askarruttavista asioista maksuttomaan neuvontaan.

Kenelle? Toimiville yrityksille (1-5v), kun haluat laajentaa toimintaasi, yrityksen kannattavuus askarruttaa, haluaisit palkata uutta työvoimaa, tehdä investointeja tai vaikka siirtyä sivutoimisesta yrittäjästä kokopäivätoimiseksi. Opastusta annetaan myös haastavissa taloustilanteissa.

Mitä? Yrityksen tilanteen kartoitusta, talouslukujen analyysiä, kasvupolulle ohjausta, keskustelua asiantuntijoiden kanssa ja jatkotoimiin opastusta.

Miten? Varaa aika maksuttomaan asiantuntijakeskusteluun.

Ajanvaraus ja alkuneuvonta, p. 017 288 2000

 

TIE MENESTYKSEEN – ALOITTANEESTA YRITYKSESTÄ ONNISTUMISEEN -HANKE

Uusyrityskeskuksissa neuvontaa ja analyysejä on kohdennettu erityisesti aloittaville yrityksille sekä yritysidean omaaville, vasta yrityksen perustamista miettiville yrittäjille.  Nyt palveluja tarjotaan Tie Menestykseen -hankkeessa 1-3 vuotta toimineille yrityksille.

Ensimmäisten kolmen vuoden aikana yrittäjä on törmännyt useisiin arkipäivän kysymyksiin ja ongelmiin Harva uudehko yrittäjä ehtii ja pystyy jokapäiväisessä toiminnassaan vaikkapa analysoimaan taloutensa tunnuskuluja ja tekemään muutoksia niiden perusteella. Arkipäivä menee usein tuotannon ja asiakkaiden ehdoilla. Kasvuakin olisi tarjolla, pitäisikö palkata lisää henkilökuntaa? Tai viimeisen viivan alle ei tunnu jäävän tulosta – mitä pitäisi tehdä? Vai haluatko siirtyä sivutoimisesta päätoimiseksi?

Ei hätää – Tie Menestykseen -hanke auttaa. Asiantuntijat koko Pohjois-Savossa ja pienellä alueella Etelä-Savossakin auttavat tilanteen analysoinnissa ja jatkopolun löytämisessä.

Hanketta rahoittaa Euroopan Sosiaalirahasto ja sen toiminta-alueena on Pohjois-Savo sekä Sulkava, Joroinen, Juva ja Rantasalmi. Yhteyttä voi ottaa projektipäällikkö Marjo Valtaseen, p. 044 388 3087, marjo.valtanen@uusyrityskeskus.fi tai suoraan oman alueen toimijoihin: Iisalmessa hanketta hoitaa Iisalmen kaupunki, Sisä-Savon, Keiteleen ja Pielaveden alueella Kehitysyhtiö Savo Grow Oy, Varkauden ja Etelä-Savon hankealueella: Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry ja Kuopion seudulla Kuopionseudun Uusyrityskeskus ry.

Tervetuloa mukaan kehittämään yrityksesi toimintaa! Neuvonta on maksutonta.