IPR-klinikat Kuopiossa yhteistyössä

Kolster – Kuopionseudun Uusyrityskeskus

Huomio, Kuopion seudun yrittäjät! Tarjolla on maksutonta neuvontaa patentti-, tavaramerkki- ja mallisuojausasioissa aloittaville yrittäjille sekä jo toimiville yrityksille Kuopion seudulla. Kuukausittaiset matalan kynnyksen neuvontaklinikat järjestetään Kuopion Uusyrityskeskuksen tiloissa os. Asemakatu 7, 2.krs HUOM. uusi osoite.

Suojaa oma erikoisosaaminen kilpailueduksi

Kuopionseudun Uusyrityskeskus ja IPR-asiantuntijayritys Kolster haluavat aktivoida yrittäjiä ja pk-yrityksiä pitämään hyvää huolta arvokkaimmasta omaisuudestaan. Nykymaailmassa se on yhä enenevässä määrin aineetonta: omaa erikoisosaamista ja sen varmistamiseksi hankittuja oikeuksia kuten patentteja (teknologia), tavaramerkkejä (brändi) ja mallisuojia (muotoilu). Immateriaalioikeudet, IPR, lisäävät yritysten uskottavuutta ja markkina-arvoa. Oma elintila ja toimintavapaus markkinoilla raivataan tehokkaimmin IPR-oikeuksilla.

IPR-klinikoissa saat apua suojausmahdollisuuksien arvioinnissa ja yksilöityä neuvontaa, miten aineettoman omaisuuden suojauksessa kannattaisi edetä. Varaa henkilökohtainen neuvonta-aikasi (40 min.) osoitteesta: kuopio@uusyrityskeskus.fi tai laittamalla suoraan viestiä neuvojillemme.

Syksyn 2023 IPR-klinikat Kuopiossa iltapäivisin:

To 9.11.

klo 12:30 – 13:10│13:15 – 13:55│14:00 – 14:40│14:45 – 15:25