Meiltä Uusyrityskeskuksesta saat maksutonta ja henkilökohtaista neuvontaa yritystoiminnan suunnitteluun ja yrityksen perustamiseen. Hyödynnä palvelumme – me autamme sinua kehittämään ideastasi kannattavaa liiketoimintaa.

Varaa aika neuvontaan

Autamme sinua liikeidean kehittämisessä, talous- ja rahoitusasioissa sekä liiketoiminnan käynnistämisessä. Tarjoamme maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa yrityksen perustamista tai ostamista suunnitteleville henkilöille Kuopion seudulla (Kuopio, Siilinjärvi, Lapinlahti ja Rautavaara).

Me Uusyrityskeskuksessa tuemme asiakkaitamme kehittämään yritysideaansa toimivaksi. Toiminnassamme on mukana laaja verkosto alueemme parhaita asiantuntijoita, jotka tukevat alkavia ja toimintansa aloittaneita yrittäjiä osaamisellaan. Autamme myös yritystoiminnan alkuvaiheessa toimivia yrittäjiä toiminnan kehittämisessä.

Meidät löydät Kauppakeskus Aapelista (Kauppakeskus 28 B 3 krs, 70110 Kuopio). Koronatilanteen vuoksi palvelemme lähinnä etäyhteyksien välityksellä. Voit varata ajan etäpalaveriin varauskalenteristamme. Voit varata ajan myös soittamalla, laittamalla sähköpostin tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Tutustuthan yrityksen suunnitteluun liittyviin oppaisiin, sivustoihin ja lomakkeisiin jo ennen henkilökohtaista neuvontaa. Liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien alustavan laatimisen kannattaa aloittaa ennen yritysneuvojan kanssa käytäviä keskusteluita.

Yhdessä teemme unelmastasi onnistumisen