Meiltä Uusyrityskeskuksesta saat maksutonta ja henkilökohtaista neuvontaa yritystoiminnan suunnitteluun ja yrityksen perustamiseen. Hyödynnä palvelumme – me autamme sinua kehittämään ideastasi kannattavaa liiketoimintaa.

Huom! Neuvontatapaamiset järjestetään toistaiseksi etäyhteydellä. Varaa aika henkilökohtaiseen yritysneuvontaan varauskalenterista. Ellet löydä itsellesi sopivaa yritysneuvonta-aikaa sähköisestä ajanvarauskalenteristamme, voit myös olla meihin yhteydessä puhelimitse 017 288 2000 (ruuhka-aikoina soitamme sinulle mahdollisimman pian takaisin). Voit myös lähettää meille yhteydenottopyynnön sähköpostilla kuopio@uusyrityskeskus.fi

Varaa aika neuvontaan

Autamme sinua liikeidean kehittämisessä, talous- ja rahoitusasioissa sekä liiketoiminnan käynnistämisessä. Tarjoamme maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa yrityksen perustamista tai ostamista suunnitteleville henkilöille Kuopion seudulla (Kuopio, Siilinjärvi, Lapinlahti ja Rautavaara).

Me Uusyrityskeskuksessa tuemme asiakkaitamme kehittämään yritysideaansa toimivaksi. Toiminnassamme on mukana laaja verkosto alueemme parhaita asiantuntijoita, jotka tukevat alkavia ja toimintansa aloittaneita yrittäjiä osaamisellaan. Autamme myös yritystoiminnan alkuvaiheessa toimivia yrittäjiä toiminnan kehittämisessä.

Meidät löydät Kauppakeskus Aapelista (Kauppakeskus 28 B 3 krs, 70110 Kuopio). Koronatilanteen vuoksi palvelemme lähinnä etäyhteyksien välityksellä. Voit varata ajan etäpalaveriin varauskalenteristamme. Voit varata ajan myös soittamalla, laittamalla sähköpostin tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Tutustuthan yrityksen suunnitteluun liittyviin oppaisiin, sivustoihin ja lomakkeisiin jo ennen henkilökohtaista neuvontaa. Liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien alustavan laatimisen kannattaa aloittaa ennen yritysneuvojan kanssa käytäviä keskusteluita.

Yhdessä teemme unelmastasi onnistumisen