Yrityksen perustaminen ja starttirahaneuvonta

Uusyrityskeskus tarjoaa maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa pää- tai sivutoimista yritystoimintaa suunnitteleville henkilöille tavoitteena saada aikaan terve ja toimiva yritys. Yritysneuvojan kanssa voit käydä läpi ja tarvittaessa tarkentaa liiketoimintasuunnitelman ja laskelmat sekä arvioida edellytykset starttirahan saamiseen. Varaa aika maksuttomaan asiantuntijakeskusteluun yritysneuvojan kanssa.

Omistajanvaihdosneuvonta yritystoiminnan jatkajille

Autamme myös yrityksen ostamista miettiviä uusia yrittäjiä kannattavuuslaskelmien, rahoituksen ja yrityskaupan suunnittelussa. Varaa aika maksuttomaan asiantuntijakeskusteluun yritysneuvojan kanssa.

Kevytyrittäjyysneuvonta

Kevytyrittäjyys on myös monille toimiva polku yrittäjyyteen ja yrittäjämäinen tapa myydä omaa työtä. Palveluja on useita, ne ovat erilaisia ja niitä kannattaa verrata. Autamme valitsemaan sinulle sopivan ratkaisun. Varaa aika maksuttomaan asiantuntijakeskusteluun yritysneuvojan kanssa.

Toimivan yrittäjän neuvonta

Yrittäjän Uusi Suunta-palvelu on matalan kynnyksen neuvontaa paikallisille mikroyrityksille. Yritysneuvoja kartoittaa yrittäjän palvelutarpeen ja tekee toimenpide-ehdotuksia yrittäjän resurssit huomioiden. Tavoitteena on kehittää yritystoimintaa selviytymään toimintaympäristön muutoksista, parantaa kannattavuutta ja edistää yrittäjän työhyvinvointia. Varaa aika maksuttomaan asiantuntijakeskusteluun yritysneuvojan kanssa. Palvelun mahdollistaa ESR-hankerahoitus vuoden 2023 loppuun asti.

Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli yrittäjyys kiinnostaa!