Yrityksen perustaminen ja starttirahaneuvonta

Uusyrityskeskus tarjoaa maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa pää- tai sivutoimista yritystoimintaa suunnitteleville henkilöille tavoitteena saada aikaan terve ja toimiva yritys. Yritysneuvojan kanssa voit käydä läpi ja tarvittaessa tarkentaa liiketoimintasuunnitelman ja laskelmat sekä arvioida edellytykset starttirahan saamiseen. Varaa aika maksuttomaan asiantuntijakeskusteluun yritysneuvojan kanssa.

Varaa aika

Toimivan yrityksen neuvonta

Yritystoiminnan alkuvaiheessa oleva toimivakin yritys tarvitsee joskus apua. Yritysneuvojamme auttavat toimivia yrityksiä yrittäjyyden alkutaipaleella. Voit tulla keskustelemaan sinua askarruttavista asioista maksuttomaan neuvontaan.

Palvelu on tarkoitettu elinkaarensa alkuvaiheessa oleville nuorille yrityksille, kun haluat laajentaa yrityksen toimintaa, yrityksen kannattavuus askarruttaa, haluaisit palkata uutta työvoimaa, tehdä investointeja tai vaikka siirtyä sivutoimisesta yrittäjästä kokopäivätoimiseksi yrittäjäksi. Opastusta annetaan myös haastavissa taloustilanteissa. Yritysneuvojan kanssa voit tehdä yrityksen tilanteen kartoitusta, talouslukujen analyysiä, kasvupolulle ohjausta, keskustella asiantuntijoiden kanssa ja saada jatkotoimiin opastusta. Varaa aika maksuttomaan asiantuntijakeskusteluun yritysneuvojan kanssa.

Varaa aika

Omistajanvaihdosneuvonta yritystoiminnan jatkajille

Autamme myös yrityksen ostamista miettiviä uusia yrittäjiä kannattavuuslaskelmien, rahoituksen ja yrityskaupan suunnittelussa. Varaa aika maksuttomaan asiantuntijakeskusteluun yritysneuvojan kanssa.

Varaa aika

Kevytyrittäjyysneuvonta

Kevytyrittäjyys on myös monille toimiva polku yrittäjyyteen ja yrittäjämäinen tapa myydä omaa työtä. Palveluja on useita, ne ovat erilaisia ja niitä kannattaa verrata. Autamme valitsemaan sinulle sopivan ratkaisun. Varaa aika maksuttomaan asiantuntijakeskusteluun yritysneuvojan kanssa.

Varaa aika

Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli yrittäjyys kiinnostaa!